logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διόνυσος 26 Σεπτεμβρίου 2023
Αρ. Πρωτοκόλλου: 029 / 2023

   Μετά την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, την 25/9/2023 και ώρα 18:30 στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου της δ.ε Διονύσου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η δημόσια συζήτηση μεταξύ όλων των υποψηφίων Δημάρχων και των δημοτών ώστε να λάβουν γνώση οι τελευταίοι όλων των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

   Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος κατά σειρά με την οποία μίλησαν, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Καλαφατέλης επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Νικόλαος Καρυστινός επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Διόνυσος, κ. Κατερίνα Μαϊχόσογλου επικεφαλής του συνδυασμού ο Διόνυσος του Αύριο, κ. Κωστής Κουριδάκης επικεφαλής του συνδυασμού Εύπολις και ο κ. Τεύκρος Παντελόγλου  επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι χωρίς να πάρουν το λόγο.

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Πρόεδρο κα Μαρία Σοφού προς όλους τους παρευρισκόμενους και ο συντονιστής της συζήτησης ήταν, ο Αντιπρόεδρος  κος Μάκης Πατσώνης. Η συζήτηση διεξήχθη με τοποθέτηση όλων των υποψηφίων Δημάρχων πάνω σε βασικά θέματα που απασχολούν τη Κοινότητα μας διάρκειας 15 λεπτών και στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους Δημότες, οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, με τις αντίστοιχες απαντήσεις διάρκειας έως 30 λεπτών συνολικά για τον κάθε υποψήφιο. Το πνεύμα όλης της διαδικασίας ήταν Δημοκρατικό και πολύ ενημερωτικό για όσους είχαν την τύχη να συμμετάσχουν.

   Ο Σύλλογος μας εκπληρώνοντας το καθήκον του απέναντι στους Δημότες της Κοινότητάς μας απέδειξε για άλλη μια φορά τη συνέπειά του στην κοινωνική προσφορά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Μαρία Σοφού

Η Γραμματέας Δέσποινα Ιατρού