logo


Ακόμη μια παρουσίαση βιβλίου από παλιό συμπολίτη θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Διονύσου, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 11.30 το πρωί. Πρόκειται για την ιστορική μελέτη- δοκίμιο του Θ. Φροντιστή “H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ”, που εκδόθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2021 από το Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων Χάρη Τζο Πάτση Μ.Ε.Π.Ε.

Την παρουσίαση του βιβλίου οργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου, ο Σύνδεσμος Ιστορικών Συγγραφέων (Σ.Ι.Σ) και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ:

Ο συγγραφέας, επί πολλά χρόνια κάτοικος της πόλης,  γεννήθηκε στο Μώλο Φθιώτιδας. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική και έκανε μεταπτυχιακές (ΜΒΑ) και μέρος των διδακτορικών του Σπουδών (Ρh.D) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης. Είναι Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών και τακτικό μέλος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ». Έχει συμβάλει στην ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου του Ιερού του Διονύσου στον Αρχαίο Δήμο Ικαρίας στο σημερινό Δήμο Διονύσου και έχει ασχοληθεί εντατικά με τις οικοδομικές επιγραφές του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και τα μνημεία του.