logo


Επίσημη αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κου Απόστολου, θα παρευρεθεί στη 2η εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια της Ενορίας Αγ. Στεφάνου την Κυριακή 2 Ιουνίου,  στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου  θα παραστεί επίσης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κος Κύριλλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν  στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα 100 χρόνια της πόλης του Αγ. Στεφάνου, Ομιλία του πολιτικού επιστήμονα Κ. Χολέβα με θέμα “Δεν λησμονούμε το σχοινί του Πατριάρχη και τη θυσία των Ποιμένων”, και τραγούδια και δρώμενα από τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων (1ο, 2ο, 4ο) του Αγ. Στεφάνου:

Η δαπάνη για την εκδήλωση, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Δημοτική Επιτροπή Διονύσου την περασμένη Τρίτη 28 Μαϊου, ανέρχεται στις 2.200 ευρώ και περιλαμβάνει την παράθεση γευμάτων για την αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου, καθώς και την επίδοση τιμητικού δώρου από το Δήμο.