logo


Τη συζήτηση των δυο από τα τέσσερα σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών θα περιλαμβάνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί  με μεικτό τρόπο- και δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη- την προσεχή Τρίτη 4 Ιουνίου στις 6.30 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως κατά την πρόσφατη συνεδρίαση, στις 28 Μαΐου, το θέμα είχε αποσυρθεί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιω. Αμπαρτζίδη πρώτον, να καλεί τις παρατάξεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω και στα 4 σχέδια και δεύτερον, να ανακοινώνει κατεπείγουσα συνεδρίαση μόνο για τον ΙΟΛΑΟ (δασικές πυρκαγιές) και τον ΕΓΚΕΛΑΔΟ (σεισμοί) για χτες Παρασκευή 31 Μαΐου. Για αδιευκρίνιστους, όμως λόγος, η χτεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση έγινε τακτική την προσεχή Τρίτη, με μοναδικό θέμα, όπως έρχεται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Δήμου Διονύσου (Αρ. Πρωτ. 8851/5-4-2024)

Στην πρόσκληση διευκρινίζεται πως «από την ανωτέρω εισήγηση (σ.σ. αυτήν που είχε εισαχθεί προς συζήτηση στις 28/5 αλλά αποσύρθηκε) θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις μόνο για τα σχέδια αντιμετώπισης “ΙΟΛΑΟΣ” και “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” & Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού γι’ αυτές τις περιπτώσεις, κατόπιν διαβούλευσης των παρατάξεων κατά της 14η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου».