logo


Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εργοστάσιο κατασκευάζει σκεύη κουζίνας και μικροσυσκευές. Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, καθώς το εργοστάσιο βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία.

Η έκρηξη που σημειώθηκε ακούστηκε μέχρι και τα Μελίσσια της Αττικής.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες και 6 οχήματα, ενώ στο σημείο επιχειρεί και το Κλιμάκιο Εθελοντών της Ροδόπολης με δυο υδροφόρα οχήματα.

Πριν από λίγο το υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε μήνυμα στα κινητά πολιτών προκειμένου να λάβουν μέτρα προφύλαξης από τον καπνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον real fm, η φωτιά φαίνεται να περνά στο εργοστάσιο της Coca-Cola. Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, οι φλόγες έχουν περάσει και σε δεύτερο εργοστάσιο, το οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε.

Ανάρτηση για τη φωτιά έκανε και ο Δήμος Κηφισιάς στη σελίδα του στο facebook.

Στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς υπήρξε κόσμος που προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο του συμβάντος, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης των υπολοίπων επιχειρήσεων στην περιοχή.

πηγή: enypografa.gr