logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας! Μαζί, κάνουμε το όραμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού πραγματικότητα!»

Πέφτει η αυλαία  για το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου που ολοκληρώνει σιγά σιγά τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα χάντμπολ κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ στο τέλος του μήνα ολοκληρώνονται επίσης και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ακαδημιών τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, που πήραν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ.

Ο ΑΣΑ Διονύσου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές των τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Αυτοί οι συνοδοιπόροι και αρωγοί στήριξαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος του χάντμπολ στην περιοχή και στην απρόσκοπτη κοινωνική έκφραση των παιδιών, που απολαμβάνουν τις αξίες και τα ιδανικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η άψογη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους αποτελεί τιμή και εχέγγυο επιτυχίας στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΣΑ Διονύσου για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη βορειοανατολική Αττική. Παράλληλα, αποτελεί και μεγάλη ευθύνη για τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να ανταποκρίνεται με τις πράξεις της στο όνομα των χορηγών και στις αξίες που αυτοί προωθούν μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» από την ίδρυση του συλλόγου συμβάλει διαρκώς στην ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή και στηρίζει κάθε χρόνο όλα τα τμήματα των ακαδημιών για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αποτελεί τον βασικό χορηγό του αναπτυξιακού τουρνουά χάντμπολ «NORTH ATTICA», που διοργανώνει ο ΑΣΑΔ την περίοδο του Πάσχα , με την συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η πολυεθνική εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΕ» , στηρίζει από την πρώτη στιγμή την παρουσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής , με την χορηγία όλου του αθλητικού ρουχισμού των αθλητριών.

Η εταιρεία «VENUS» αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ομάδα Κορασίδων του ΑΣΑΔ και ανέλαβε τις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας , καθώς και όλα τα έξοδα των αγώνων για όλη τη χρονιά.

Η εταιρεία «UNION SECIOURITY», από τους πολυτιμότερους και παλαιότερους συνεργάτες της περιοχής, προσέφερε όλο τον προπονητικό εξοπλισμό των ακαδημιών.

Η πολυεθνική εταιρεία «BIC VIOLEX» από την ίδρυση του συλλόγου στηρίζει τον σύλλογο καλύπτοντας με χορηγία την απόκτηση του απαραίτητου αθλητικού υλικού.

Η πολυεθνική εταιρεία  «SJA Pharm DELOUSIL» τιμάει με τις χορηγίες της το σύλλογο και αποτελεί από την ίδρυση του συλλόγου τον βασικό χορηγό της γυναικείας ομάδας Beach Handball , καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης στα πανελλήνια τουρνουά.

Η εταιρεία «ΕΥΔΑΠ» αποτελεί πολύτιμο χορηγό του αναπτυξιακού τουρνουά χάντμπολ «NORTH ATTICA 2024».

Το ιατρικό κέντρο «MEDICA» από τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα της περιοχής και ο καρδιολόγος κ. Δ. Μενδρινός, από την ίδρυση του συλλόγου στέκονται δίπλα στο σύλλογο και στο πλευρό όλων των αθλητών και αθλητριών της ομάδας, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες και δωρεάν των ετήσιο ιατρικό έλεγχο.

Η αποθήκη-κάβα ζαχαρωδών και ποτών «Π.Σ ΛΟΥΚΑΤΟΣ» πάντα στο πλευρό του συλλόγου, με την διάθεση των εμφιαλωμένων νερών σε όλους τους αγώνες, όλων των τμημάτων.

Το λογιστικό γραφείο «ΣΕΡΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & Συνεργάτες» από την ίδρυση του συλλόγου παρέχει δωρεάν όλες τις απαραίτητες λογιστικές υπηρεσίες.

Οι εκδόσεις «ΙΒΙΣΚΟΣ», δίπλα στον σύλλογο από την φετινή χρονιά , πολύτιμος υποστηρικτής με την προσφορά προϊόντων για τις εθιμοτυπικές ανάγκες του συλλόγου.

Το φαρμακείο Γιώργος Σαπουντζής στο Κρυονέρι, προσέφερε το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό, για τα φορητά φαρμακεία Α΄ Βοηθειών του συλλόγου.

Η εταιρεία σχεδιασμού διαφημιστικών εφαρμογών και κατασκευής ιστοσελίδων «BECOME DESIGN STUDIO», παρέχει δωρεάν την κατασκευή και την συντήρηση της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Οι τοπικές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου όπως: Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου, Φρουτεμπορική ΠΕΠΠΑΣ, Μπακάλικο του Ζήκου, Σκλαβενίτης Άνοιξης, καφέ ΝΩΕ.

«Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να προχωράμε μπροστά! Χορηγοί και υποστηρικτές, είστε η δύναμή μας!»