logo


Δυο ακόμη ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες Δημάρχου προσελήφθησαν  το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Διονύσου. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα για τον Άγγ. Αρτελάρη, δημοσιογράφο, για τον οποίο η απόφαση Δημάρχου υπογράφτηκε στις 28 Μαΐου και αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 7 Ιουνίου και για τον Αλ. Τσίγκο για ενεργειακά και τεχνικά θέματα, για τον οποίο η απόφαση φέρει ημερομηνία 24 Μαΐου αλλά αναρτήθηκε στη Διαύγεια σήμερα 20 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την πρώτη απόφαση, ο κ. Αρτελάρης θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σε θέματα Επικοινωνίας, Εξωστρέφειας και Δημοσιογραφικής Προβολής του Δήμου Διονύσου. Θα συντάσσει τα δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις και θα ενημερώνει για τις εκδηλώσεις και δράσεις σε κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά ζητήματα.

Ενώ τίποτα ανάλογο δεν αναφέρεται στη δεύτερη απόφαση, που αφορά στην πρόσληψη του κ. Τσίγκου για την ενίσχυση του Δήμου περί τα ενεργειακά και τεχνικά ζητήματα.

Με αυτούς τους δυο οι ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες της Δημάρχου ανέρχονται πλέον σε πέντε, μαζί με την Στ. Νούση για νομική στήριξη, την Α. Ανανιάδου για δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία και τον Γ. Κίκη για θέματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως.