logo


Την Κυριακή 23 Ιουνίου ξεκινούν στον Παλιό Σταθμό του τρένου στην Κοινότητα Διονύσου οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Μικρών ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ που θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Πρώτη εκδήλωση (Κυριακή 23/6) το Πάρτυ Νεολαίας με τίτλο Summer is back και ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα

Δευτέρα 24- Πέμπτη 27 Ιουνίου: Συναυλία των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής, στον ίδιο χώρο  και ώρα έναρξης τις 8.30 μ.μ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου: Παραδοσιακοί χοροί από το Σωματείο “Χοροπαίγνιο” με ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ.

Σάββατο 29 Ιουνίου: Θεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΗ από την Ομάδα προγράμματος Θεατρικής Επιμόρφωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, για περιορισμένο αριθμό θεατών, μια που θα παρουσιαστεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ραπεντώσας. Η παράσταση, σημειωτέον, θα παρουσιαστεί ακόμη τρεις φορές- στα Μεγάλα ΔΙΟΝΥΣΙΑ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Κηφισιάς το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και στο Πολεμικό Μουσείο το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Κυριακή 30 Ιουνίου: Χορευτική εκδήλωση τμήματος Παραδοσιακών Χορών, σε συνδυασμό με τη γιορτή εθελοντισμού, στο χώρο του Παλιού Σταθμού του τρένου και ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ.

Δευτέρα 1- Πέμπτη 4 Ιουλίου: Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με ώρα έναρξης των παραστάσεων στις 9 μ.μ.

Αναλυτικά:

Δευτέρα 1/7 “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”

Τρίτη 2/7 “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης”

Τετάρτη 3/7 “ΡάΟΥΣ Οίκος Ενοχής”

Πέμπτη 4/7 “Δίχα τέλος και αρχή”

Παρασκευή 5 Ιουλίου: Παραδοσιακοί χοροί με το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Στεφάνου στον ίδιο χώρο του Παλιού Σταθμού του τρένου και ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ.