logo


Νωρίτερα από τη λήξη της θητείας θα πραγματοποιηθούν στις 16 Σεπτεμβρίου εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, ενόψει των αντίστοιχων εκλογών στη Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής:

Άγιος Στέφανος, 12/7/2024

Προκήρυξη εκλογών ΕΣΔ

Στον Άγιο Στέφανο, σήμερα την 12η Ιουλίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 συνήλθαν σε Τακτική Συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου στο γραφείο του ΕΣΔ.

Με βάση το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης το οποίο ήταν «Συζήτηση για το e-mail της ΕΣΕΕ με θέμα την εκλογή των αντιπροσώπων» συμφωνήθηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθούν εκλογές πριν τη λήξη της θητείας του διότι, ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου θα πρέπει να έχει εκλεγμένους αντιπροσώπους πριν τις εκλογές της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ) και της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι προκηρύσσονται εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔ και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου από τις 17.00 έως τις 22.00.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Νεκτάριος Πίλτσης