logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα για 2η ημέρα δεν θα βγουν απορριμματοφόρα.

Προσπαθεί η διοίκηση να μας πείσει ότι για την κατάσταση με τα σκουπίδια φταίει κάποιος τρίτος, η προηγούμενη διοίκηση, το κράτος και …..

Όμως το σημερινό παράδειγμα έρχεται να αποδείξει ότι είναι όλοι συνυπεύθυνοι:

Ο ένας βοηθάει τον άλλον για να επιβάλουν τελικά την πολιτική που υπηρετούν από κοινού, για  να βάλουν  τους εργολάβους σε κάθε υπηρεσία που παρέχει ο δήμος.

Σήμερα (σ.σ. χθες) Τετάρτη 31 Ιουλίου είναι η δεύτερη μέρα όπου κανένα απορριμματοφόρο δεν θα βγει για αποκομιδή απορριμμάτων, και αυτό επειδή δεν φρόντισε η διοίκηση και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να έχουν πετρέλαιο για να μπορέσουν να κινηθούν. Για δεύτερη μέρα μέσα σε συνθήκες καύσωνα δεν θα μαζευτεί κανένας κάδος, γιατί πολύ απλά τα απορριμματοφόρα δεν έχουν πετρέλαιο.

Είμαστε στη  μέση της εβδομάδας, έρχεται Σαββατοκύριακο όπου το προσωπικό δεν δουλεύει ακριβώς γιατί η ίδια η διοίκηση δεν πληρώνει τις υπερωρίες, είμαστε στη μέση του καλοκαιριού με καλοκαιρινές άδειες να τρέχουν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αυτή η διήμερη, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στάση όλων των απορριμματοφόρων να έχει συνέπειες για τους πολίτες για τις επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι να αποκατασταθεί η ήδη προβληματική αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ό,τι πρέπει δηλαδή για να παρουσιάσουν τους εργολάβους ως δήθεν προσωρινή λύση που βέβαια θα έρθει για να μείνει.

Από   τη δουλειά των εργολάβων ο δήμος Διονύσου τα τελευταία 3 χρόνια ξέρει πάρα πολύ καλά τα πάντα για το κέρδος και την παροχή πολύ κακών και ακριβών υπηρεσιών ταυτόχρονα.

Απαιτούμε  άμεσα να λυθεί το πρόβλημα με το πετρέλαιο, να εφοδιαστούν όλα τα οχήματα κανονικά για να βγούνε στους δρόμους.

Απαιτούμε άμεσα  προσλήψεις προσωπικού οδηγών και πληρωμάτων, να αξιοποιηθούν τα καινούργια φορτηγά που ήδη έχουμε και πληρώνουμε ως δήμος, η αποκομιδή να γίνει με αυτό τον τρόπο με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τον πολίτη.

Ούτε σκέψη για αύξηση δημοτικών τελών για να τα τρώει ο εργολάβος.

Άγιος Στέφανος 31 Ιουλίου 2024