logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣΑΔ αποτελεί έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των τμημάτων της ακαδημίας χάντμπολ του συλλόγου, του τμήματος ενηλίκων εδαφοσφαίρισης (Petanque) και της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Απευθύνεται σε όλους τους φίλους του συλλόγου, τα μέλη, αλλά και τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν δώρα για τις εβδομαδιαίες κληρώσεις, με ανταποδοτική προβολή τους στον «Οδηγό Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων», που θα διατίθεται στους κατόχους. Το κόστος απόκτησης της Κάρτας είναι 30 ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αριθμού, από τον κάτοχο.

Η κάρτα είναι πλαστικοποιημένη,  σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, δεν είναι ονομαστική αλλά αναγράφει αύξοντα αριθμό. Με την απόκτηση της, ο κάτοχος δίνει το ονοματεπώνυμό του, τον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου και το email του ώστε να συμμετέχει στις κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, με πλούσια δώρα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και καταστήματα.

Ο κάτοχός της, δικαιούται επίσης ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Απόκτησε την κάρτα τώρα!!!

Για πληροφορίες – απόκτηση της Κάρτας / επιλογή αριθμού, μπορείτε να στείλετε email στο asanixidionysou@gmail.com, καλώντας ή στέλνοντας sms στο 6944866067

www.asad.gr,  f : Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club,

Εκ του ΑΣΑΔ