logo


Λένε πως μια φωτογραφία ισοδυναμεί με 1000 λέξεις. Συνεπώς επτά φωτογραφίες, μια από κάθε Κοινότητα του Δήμου Διονύσου, ισοδυναμούν με 7000 λέξεις:

Μητροπολίτου Κυδωνιών- Διόνυσος

Πλατεία Μαβίλη- Δροσιά

Μεγ. Αλεξάνδρου- Σταμάτα

Χαλκίδος- Άνοιξη

Σουλίου- Άγ. Στέφανος (πίσω από το πάρκινγκ του κεντρικού Δημαρχείου)

 

Ηρ. Πολυτεχνείου- Κρυονέρι

Καραϊσκάκη και Ροδοπόλεως- Ροδόπολη (δίπλα στον Παιδικό Σταθμό)

Αναγκαίες επισημάνσεις της Ο.Δ:

*Για τις φωτογραφίες δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ ή να μπούμε σε στενά. Όπως διαπιστώνει ο αναγνώστης, όλες αφορούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Είναι δηλαδή τα σκουπίδια (τους) σε κοινή θέα.

*Πάνω από 25 είναι τα καινούργια οχήματα για την αποκομιδή των πάσης φύσεως απορριμμάτων, που όμως δεν πραγματοποιείται με επάρκεια. Δικαιολογία και αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι πως το προσωπικό δεν επαρκεί. Το γνώριζε όμως, ή όχι; Αν ναι, γιατί δεν φρόντισε να εφαρμόσει άλλο σύστημα μια που το παρόν δεν φαίνεται να αποδίδει; Και αν όχι, κοντά εννέα μήνες Διοίκηση νέα δεν τη λες, θα έπρεπε να το έχει ήδη μελετήσει και να έχει ανακοινώσει αλλαγή πορείας.

*Η όγδοη φωτογραφία είναι bonus: Στην πλατεία στα Μαγγινέικα, επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου, η Αγγ. Πέππα, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στη Διοίκηση Ζαμάνη, νυν στέλεχος της Διοίκησης Mαϊχόσογλου και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής, είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία να στολίσει ένα αυτοκινητάκι σαν μπαξέ. Έκτοτε πέρασαν 5-6 χρόνια, ο μπαξές μαράθηκε και το αυτοκινητάκι μοιάζει με παλιοσίδερα.

Καιρός είναι, νομίζουμε, είτε να απομακρυνθεί είτε να ξαναπρασινίσει.