logo


Την πρώτη της ανοιχτή συνάντηση για φέτος οργανώνει η ομάδα Go For Dionysos, που δραστηριοποιείται στην Κοινότητα Διονύσου εδώ και τρία χρόνια, με μια σειρά δράσεων τόσο παρέμβασης όπως η αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων στους δρόμους, όσο και ενημέρωσης και ευασθητοποίησης, όπως για παράδειγμα για την οδική σφάλεια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Διονύσου.

Η ομάδα αποτελεί εθελοντικό πρόγραμμα πολιτών με σκοπό την Ενημέρωση, Δράσεις & Εκπαιδεύσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία της φύσης στον Διόνυσο:

Αγαπητές φίλες – φίλοι, γείτονες – γειτόνισσες,

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοινότητας Διονύσου, στην πρώτη -ανοιχτή- συνάντηση των μελών του Go For Dionysos για φέτος!

Στην εκδήλωση αυτή:

  • Θα γνωριστούμε από κοντά, θα συζητήσουμε σημαντικά θέματα που αφορούν την πρόσφατη φωτιά και τις επόμενες δράσεις μας για την αναβάθμιση και προστασία της περιοχής μας.
  • Παράλληλα, θα τιμήσουμε τα κλιμάκια εθελοντών πυρόσβεσης του Δήμου, που κάθε φορά κάνουν την υπέρβαση για να αισθανόμαστε όλοι μας πιο ασφαλείς.
  • Επίσης, με τη βοήθεια των εθελοντών μας, θα ενισχύσουμε έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ANIMA, φέρνοντας μαζί μας και συγκεντρώνοντας τα εξής είδη:

 *Μεγάλα ρολά χαρτιού κουζίνας 

 *Διάφορα καθαριστικά (υγρά πατώματος, χλωρίνες, απολυμαντικά κ.ά.)

 *Τροφές: κροκέτες για μωρά γατάκια ανάπτυξης με βάση το κοτόπουλο, κοτσυφοτροφή, κονσέρβες a/d και τροφές για νεοσσούς σποροφάγων πουλιών (διαθέσιμες σε μεγάλα pet shop).

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

– Ημερομηνία: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 

Προσέλευση: 10:00 π.μ. 

Έναρξη: 10:30 π.μ.

Λήξη: 12:30 μ.μ.

Μαζί μας θα είναι η κ. Αφροδίτη Πασιά, για να μας μιλήσει για τις επιπτώσεις μιας απειλής σαν αυτήν που ζήσαμε φέτος με τις φωτιές στον Διόνυσο, στους ενήλικες, τα παιδιά και την οικογένεια.

Θα προσφέρουμε σε όλες και όλους που θα παρευρεθούν μικρά φυτά, προσφορά από τον Ίσσαρης φυτά, ως μια συμβολική κίνηση για όλα τα νέα δέντρα που θα φυτέψουμε στον Διόνυσο.

Θα έχουμε καφέ και snacks προσφορά από το Safe House και τον Φιλώτα Παπαδάκο που πάντα μας στηρίζει.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και τις εθελόντριες που πρόσφατα εντάχθηκαν στην ομάδα του GFD και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!!

Σας περιμένουμε για μια δημιουργική συνάντηση με σημαντική συζήτηση και δράσεις για την περιοχή μας.