logo


ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητές συντρόφισσες.

Αγαπητοί σύντροφοι.

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του κινήματος, σας ενημερώνουμε ως Τ.Ο. Διονύσου ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε εφαρμογή της εγκυκλίου της ΕΔΕΚΑΠ, για να έχουμε μια άρτια και οργανωμένη εκλογική διαδικασία στο Δήμο μας, το Δήμο Διονύσου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκλογές θα διεξαχθούν:

Στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1, Άγιος Στέφανος) την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (Α’ γύρος) και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (Β’ γύρος, εφόσον χρειαστεί) από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Στο εκλογικό κέντρο θα υπάρχουν 2 κάλπες με σκοπό την επίσπευση της διαδικασίας.

Σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας έχουμε όλοι ιστορική ευθύνη απέναντι στο παρελθόν, το παρόν και φυσικά το μέλλον της παράταξης, να δώσουμε ηχηρό μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου.

Όλοι μαζί ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα της Αλλαγής ψηλά!

Η Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

*Σημαντικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους:

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, στον οποίο θα ενσωματωθεί το μητρώο μελών του Κινήματος, ώστε να προστεθεί ειδική σήμανση δίπλα από τα μέλη του. Με αυτή τη δυνατότητα, κατά την αναζήτηση των ψηφοφόρων στον εκλογικό κατάλογο, θα εντοπίζονται αυτόματα τα μέλη και δεν θα χρειάζεται η συμπλήρωση νέας αίτησης μέλους/φίλου κατά την διαδικασία ψηφοφορίας, σε αντίθεση με τα νέα μέλη και όλους τους φίλους που υποχρεωτικά θα συμπληρώσουν έντυπο εγγραφής. Σημειώνεται πως βάσει καταστατικής πρόβλεψης δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008).

Έκαστος που προσέρχεται στην ψηφοφορία, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένος στο μητρώο μελών, στην αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου που υπογράφει αποδέχεται και αναλαμβάνει πλήρως τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την αντίστοιχη ιδιότητα με βάση το καταστατικό και συναινεί στην διαχείριση των στοιχείων του καταλόγου ψηφισάντων από τον πολιτικό φορέα με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Στον δεύτερο γύρο, δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλα τα μέλη/φίλοι που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής. Κατά την εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου, η αναζήτηση των στοιχείων των ψηφοφόρων θα πραγματοποιηθεί από το μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση τού πρώτου γύρου. Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε οποιοδήποτε τμήμα επιθυμούν (ίδιο ή διαφορετικό με τον πρώτο γύρο).