logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣΑ Διονύσου απέκτησε  πλέον τον δικό του χώρο άθλησης για τις ανάγκες του τμήματος Εδαφοσφαίρισης-Petanque, στο νέο γήπεδο που διαμόρφωσε ο σύλλογος, σε χώρο που παραχώρησε το καφέ ΝΩΕ στον Διόνυσο.

Η νέα αυτή εγκατάσταση δίνει την ευκαιρία στους περισσότερους από 15 ήδη ενεργούς εγγεγραμμένους αθλητές του ΑΣΑΔ να απολαμβάνουν καθημερινά το αγαπημένο τους άθλημα, να προπονούνται και να διασκεδάζουν σε ένα φιλόξενο, αθλητικό και καταπράσινο περιβάλλον.

Η εδαφοσφαίριση-Petanque είναι ένα άθλημα δεξιότητας και στρατηγικής, που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή αθλητικά προσόντα και απευθύνεται σε όλους, ηλικίας 16 έως 65 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους μια ήπια μορφή άθλησης. Το άθλημα συνδυάζει τη σωματική άσκηση με την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Ο ΑΣΑ Διονύσου ως μέλος της Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης (ΕΟΕΔ), με αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ, προσκαλεί νέους φίλους και φίλες του αθλήματος να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του τμήματος.

Έφορος του τμήματος είναι η Αλεξάνδρα Τόκα,  για εγγραφές νέων μελών ή περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου www.asad.gr ή να στείλουν email στο asanixidionysou@gmail.com.