logo


Στην πρόσληψη νέου ειδικού συμβούλου για οικονομικά και στρατηγικά θέματα, με ειδική σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προχώρησε με απόφασή της, αναρτημένη στη Διαύγεια στις 22 Μαΐου, η Δήμαρχος Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου. Πρόκειται για τον Γ. Κίκη που, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, “θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για θέματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως, ιδίως στα πεδία της οργάνωσης και λειτουργίας οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου. Επίσης, θα συνδράμει στον συντονισμό και την εποπτεία του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου. Το συμβουλευτικό έργο απευθύνεται προς την Δήμαρχο”.

Ο νέος ειδικός σύμβουλος είναι ανώτατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ειδικότητας Οικονομικού, που συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Διετέλεσε Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αττικής για θέματα διοικητικής οργάνωσης, συντονισμού και εποπτείας της λειτουργίας του Γραφείου Περιφερειάρχη, επί σειρά ετών υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στο 251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αεροπορίας, στη Διεύθυνση Επιθεώρησης, Ελέγχου Οικονομικών Υπηρεσιών και  Προληπτικού Ελέγχου Συμβάσεων, στην Ελληνική Πρεσβεία της Ρώμης, ενώ υπήρξε μέλος διυπουργικής ομάδας εργασίας για την ανταλλαγή και συνεκμετάλλευση οικονομικών στοιχείων, τρόπου  διαχείρισης  και λειτουργίας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και των αντιστοίχων του  Υπουργείου Υγείας.

Με την πρόσληψή του ο αριθμός των ειδικών συμβούλων και συνεργατών της Δημάρχου ανέρχεται στους τρεις: Πλην του κ. Κίκη, υπηρετούν ακόμη η Α. Ανανιάδου με αρμοδιότητα την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Δημάρχου, καθώς και η Στ. Νούση στη θέση νομικού/δικηγόρου της Δημάρχου, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται από τον Απρίλιο προκήρυξη για την πρόσληψη ειδικού συμβούλου με αρμοδιότητα τα ενεργειακά και τεχνικά θέματα.