logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι της Βιβλιοθήκης

Δύσκολο το φετινό καλοκαίρι, ευχόμαστε να είστε καλά και να καταφέρατε να περάσετε καλά και να διαβάσατε τα βιβλία του δανειστήκατε!

Ο Σεπτέμβρης για μας ξεκινά με το φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργανώνουμε υπέρ των «Παιδικών Χωριών SOS» την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου από τις 10πμ-6μμ.

Τα βιβλία είναι σε εξαιρετική κατάσταση (τα περισσότερα) και η τιμή τους 1-2 ευρώ.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε να στηρίξετε με τις αγορές σας τα «Παιδικά Χωριά SOS» και να αποκτήσετε τα βιβλία της επιλογής σας, μέσα από τα χιλιάδες πολλών και διαφόρων κατηγοριών βιβλίων που έχουμε προς πώληση!

Το ίδιο βράδυ στις 9μμ (1η Σεπτέμβρη) στα «Διονύσια 2024» η «Ομάδα Θεατρικής Επιμόρφωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου»  θα παρουσιάσει την «Αντιγόνη» του Σοφοκλήσε σκηνοθεσία Αφροδίτης Σφαιροπούλου & Γιώργου Κομνηνάκη.

Πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία αρχές Ιουλίου στον Αρχαιολογικό χώρο Διονύσου, δυστυχώς με περιορισμό στον αριθμό θεατών λόγω των όρων της Αρχαιολογικής υπηρεσίας, και τώρα, χωρίς περιορισμούς και με μεγάλη προσμονή, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ερασιτεχνική μας ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα στο οποίο οι συντελεστές έχουν καταθέσει πολύ χρόνο, κόπο, ταλέντο, μα κυρίως αγάπη και ψυχή!

Σας περιμένουμε!

Η Βιβλιοθήκη μας ανοίγει πάλι για δανεισμό από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με το γνωστό της ωράριο που θα ισχύσει μέχρι νεωτέρας:

Δευτέρα και Παρασκευή 5:30μμ-8:30μμ

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 11πμ-2μμ

Τα προγράμματα της Βιβλιοθήκης θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο. Θα ανακοινωθούν το συντομότερο οι μέρες και ώρες ώστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας για την σεζόν.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου σας καλούμε στην Γιορτή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου στις 6μμ.

Ελάτε να θυμηθούμε μαζί τα εργαστήρια του Καλοκαιριού, να θαυμάσουμε τα έργα των παιδιών που πήραν μέρος και να τιμήσουμε τους Εθελοντές του προγράμματός μας!

Σας περιμένουμε με χαρά!!!

‼️ Προωθήσετε το παρόν σε όποιον νομίζετε ότι θα τον ενδιαφέρει και ευχαριστούμε για την συνεχή στήριξή σας στο έργο της Βιβλιοθήκης με την συμμετοχή σας στα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας, τις δωρεές βιβλίων και την άψογη συνεργασία σας! Ακολουθείστε τη σελίδα μας στο facebook για πιο άμεση ενημέρωση.

Καλό αποκαλόκαιρο

Με εκτίμηση

Η υπεύθυνη Χριστίνα Γιαννέτου και οι ομάδες εθελοντών της Βιβλιοθήκης

Διεύθυνση Βιβλιοθήκης: Πλαστήρα 50, Διόνυσος 145-76

Τηλέφωνο: 213-2139935

e-mail: vivliothikidionysou@dionysos.gr και vivliothikidionysou@hotmail.com

Ηλεκτρονικός κατάλογος ανεύρεσης βιβλίων: https://dionysoslib.openabekt.gr/

Facebook: Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου

Instagram: vivliothikidionysou