logo


Προς: κα. ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Κοιν.: Τα μέλη του «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

Κυρία Δήμαρχε  Διονύσου,

Περνώντας προχθές από το Διονυσοβούνι, η ψυχή μου σφίχτηκε από το θέαμα της καμένης γης.

Αναλογίστηκα λοιπόν πόσο μάταιη ήταν η προσπάθειά μας και οι κόποι μας να διατηρήσουμε το πράσινο που μας έχει απομείνει και δίνει ανάσα και οξυγόνο σε όλη την Αττική. Εθελοντές πυροπροστασίας, drone, ελικόπτερα δεν στάθηκε δυνατόν να εμποδίσουν την πύρινη λαίλαπα που αφάνισε τα δάση μας.

ΓΙΑΤΙ τι έφταιξε;; Όλοι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε την ανεπάρκεια πρόληψης και τα απαράδεκτα λάθη εκείνων που διαχειρίζονται τις τύχες μας ΚΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Καθαρίστε τα σπίτια, τα οικόπεδά σας, βγάλτε ό,τι είναι εύφλεκτο, πληρώστε για τροποποιήσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Ο κόσμος άρχισε να καθαρίζει μετά τον Μάιο και οι δρόμοι ακόμα μέχρι σήμερα είναι γεμάτοι με σκουπίδια και κηπαία, κύρια αιτία πυρκαγιάς. Οι Δήμοι αδυνατούν να μαζέψουν τα σκουπίδια πάντα με την ίδια δικαιολογία, έλλειψη χρημάτων, έλλειψη προσωπικού, “βρήκαμε καμένη γη” και άλλες δικαιολογίες.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ, όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες για τις οποίες διεκδίκησε το Δήμο παραιτείται. Ούτε καν σωστές επιλογές προσωπικού δεν γίνονται και το τίμημα το πληρώνει ο κόσμος που σας εμπιστεύτηκε. Δεν θέλουμε το μετά αλλά το πριν, γιατί  όπως λένε : «κάλλιο να προλαμβάνεις παρά να  θεραπεύεις».

Για τους υπεύθυνους καθαριότητας κ. ΙΣΣΑΡΗΣ με τηλ. 6944784554 και κ. ΠΑΤΖΙΟΣ με τηλ. 6973204525, ευχόμαστε Καλή τύχη αν τους βρείτε!!!

Η πρόεδρος 

Μαίρη Σοφού