logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Την περασμένη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, οι αθλήτριες συγκεντρώθηκαν στο στάδιο Κ2 του ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Κότσιρα. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου, Μάριος Λουκάτος, και η Έφορος της γυναικείας ομάδας, Βίκυ Κάουλα.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι αθλήτριες του ΑΣΑ Διονύσου θα ακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης, πριν περάσουν στην επόμενη φάση της προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει τακτικές ασκήσεις και το «χτίσιμο» της ομάδας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, το οποίο θα φιλοξενεί την ομάδα των Βορείων Προαστίων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατά την έναρξη της προετοιμασίας, ο Πρόεδρος Μάριος Λουκάτος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τις νέες αθλήτριες, ευχόμενος σε όλη την ομάδα μια καλή και υγιή σεζόν. «Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρούμε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου οι αθλήτριες απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν», δήλωσε, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των αθλητριών και δεσμεύτηκε πως η διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο προπονητής Κώστας Κότσιρας τόνισε ότι η περσινή χρονιά ήταν μία «αναγνωριστική» εμπειρία στην Α2, αλλά με θετικό απολογισμό. «Σας γνωρίζω όλες από τα πρώτα σας βήματα στο άθλημα, όπως με γνωρίζετε και οι περισσότερες από εσάς, σε επίπεδο συνεργασίας. Εσείς καθορίζετε τον πήχυ στις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Όλες ξέρετε τις δυνατότητές σας και πιστεύω ότι με συνέπεια και διάθεση μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα φέτος. Κάθε παιχνίδι θα είναι μοναδικό και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό», ανέφερε ο προπονητής για τη νέα σεζόν.

Η Έφορος του τμήματος, Βίκυ Κάουλα, ευχήθηκε να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κάλεσε τις αθλήτριες να παραμείνουν ενωμένες ως ομάδα, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας και της επικοινωνίας. «Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να βοηθάμε η μία την άλλη. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι το μυστικό μας, και η συνέπεια και ο σεβασμός θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλά», τόνισε με νόημα.