logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια απρόσμενη και ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή έζησαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο στάδιο Κ2 του ΟΑΚΑ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε την τύχη να συναντήσει τον «ιπτάμενο» Μανόλο, τον Εμμανουήλ Καραλή, τον χάλκινο Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, σε μια συνάντηση που γέμισε τα κορίτσια με δέος και απέραντη χαρά.

Το χαμόγελο του Μανόλο, γεμάτο θετική ενέργεια, έλαμψε στον χώρο και οι αθλήτριες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία του. Αμέσως ξεκίνησε μια φιλική συζήτηση, με τον Καραλή να ρωτά τα κορίτσια ποιο άθλημα εκπροσωπούν. Όταν εκείνες του απάντησαν ότι ασχολούνται με το χάντμπολ, δεν δίστασαν να του εκφράσουν πόσο συγκινημένες ένιωσαν με την εκπληκτική παρουσία του στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Με τη σειρά του, ο Μανόλο έδειξε ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για το χάντμπολ και για την προετοιμασία της ομάδας, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το στάδιο της προετοιμασίας για έναν αθλητή, ανεξαρτήτως αθλήματος. Με ενθουσιασμό και αμεσότητα, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους για τη νέα σεζόν, μεταφέροντας τις δικές του εμπειρίες από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που απαιτείται στον αθλητισμό.

Οι αθλήτριες του ΑΣΑΔ, ενθουσιασμένες από τη συνάντηση, δεν έχασαν την ευκαιρία να του ανταποδώσουν τις ευχές, λέγοντάς του ότι ανυπομονούν να δουν την επόμενη «πτήση» του πάνω από τα 6,02μ. Η συνάντηση αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στις αθλήτριες, που πήραν έμπνευση από έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, ενόψει της δικής τους αγωνιστικής προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.