logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/9 στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Χάντμπολ. Ο ΑΣΑ Διονύσου ξεκινάει την αγωνιστική του πορεία αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την νεοφώτιστη ομάδα του ΑΣ Παπασιδέρη Κορωπίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της για πρώτη φορά φέτος το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Σημειώνεται πως η πρώτη εξόρμηση εκτός Αττικής θα γίνει στην 4η αγωνιστική, την 1η Δεκεμβρίου, όταν η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, με τις ημερομηνίες και τις αντίπαλες ομάδες, καθώς και νέα των αγώνων στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.asad.gr.

Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος η αρχηγός του ΑΣΑ Διονύσου, Ανδριάννα Μάστορη δήλωσε: «Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους συλλόγους! Με ωραίο θέαμα για το άθλημά μας και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς για όλες τις αθλήτριες!!! Εμείς ως ομάδα θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κάτι παραπάνω με αξιοπρεπή εμφάνιση”.