logo


Η αναστάτωση που έχει προκληθεί στην ομαλή λειτουργία του Δήμου Διονύσου μετά από την πρόσφατη έκπτωση 10 αιρετών εξαιτίας ατακτοποίητων οικονομικών εκκρεμοτήτων τους προς το Δήμο, έφερε την καθυστέρηση και στις συνεδριάσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και της Δημοτικής Επιτροπής. Η τελευταία θα συνεδριάσει με 25 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη την προσεχή Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί με μεικτό τρόπο, και δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, και με τη συμμετοχή ενός τουλάχιστον από τα αναπληρωματικά μέλη εκ μέρους της Διοίκησης στη θέση του Στ. Δημητριάδη, που περιλαμβάνεται στους εκπεσόντες δημοτικούς συμβούλους.

Ανάμεσα στα 25 θέματα περιλαμβάνονται:

*Η απόδοση στους Διευθυντές των 38 σχολικών μονάδων του Δήμου της πάγιας προκαταβολής των 500 ευρώ καθώς και το άνοιγμα σχετικού τραπεζικού λογαριασμού για τον καθένα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το ίδιο θέμα συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή 20/9, στο πλαίσιο της απαραίτητης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου. Κατά τη συζήτηση ξεκαθαρίστηκε σε ποιες δαπάνες μπορούν να προβαίνουν οι Διευθυντές με βάση αυτήν την πάγια  προκαταβολή, η οποία θα συμπληρώνεται κάθε φορά ώστε να παραμένει σταθερή στα 500 ευρώ.

*Αλλάζει εν μέρει το φυσικό αντικείμενο στο έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης των Κοινοχρήστων Χώρων στη Δροσιά, στο οποίο ανακηρύχθηκε επιπλέον και ο οριστικός ανάδοχος. Σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Α. Κουκά και των Τεχνικών Υπηρεσιών, κομμάτια του έργου, όπως η ασφαλτόστρωση κάποιων δρόμων, έχουν ήδη κατασκευασθεί στο πλαίσιο άλλων εργολαβιών, ενώ άλλα εμπίπτουν στη δασική νομοθεσία, με το Δασαρχείο να εμφανίζεται απρόθυμο να χορηγήσει σχετική αδειοδότηση για εργασίες. Έτσι τα παραπάνω αφαιρούνται και αντικαθίστανται από ανάπλαση επιπλέον οδών στη Δροσιά, “ώστε να επιτευχθεί σε μεγαλύτερη έκταση λειτουργικότητα και προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια”, αναφέρεται στην εισήγηση. Ο συνολικός αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανερχόταν στα 6,9 εκατομμύρια ευρώ, που μετά από τη σχεδόν μηδενική έκπτωση που προσέφερε ο ανάδοχος διαμορφώθηκε στα 6,8 εκατομμύρια περίπου, με ΦΠΑ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το παραπάνω αποτελεί τμήμα του έργου “Αστική Αναζωογόνηση του Δήμου Διονύσου”, συνολικού προϋπολογισμού  10,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ το 2022 από την απελθούσα Δημοτική Αρχή. Πλην της ανάπλασης σε κοινόχρηστους χώρους στη Δροσιά, περιλαμβάνει ακόμη την αξιοποίηση του κτηρίου του ΤΥΠΕΤ στον Άγ. Στέφανο, με πολιτιστικές χρήσεις. Για το τελευταίο αυτό, η αρχική δαπάνη, στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα, ανερχόταν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, στην οποία εν συνεχεία προστέθηκαν άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ, που θα προέλθουν από κεφάλαια του Δήμου.

*Δυο δόσεις μαζεμένες από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), συνολικού ύψους 844.000 ευρώ, θα πάρει ο Δήμος Διονύσου, που στοχεύουν στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών, με προτεραιότητα στη μισθοδοσία του προσωπικού. Μαζί με τα παραπάνω χρήματα, και από τους ίδιους Πόρους, στο Δήμο δίνονται και 81.760 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης.

*Για πολλοστή φορά έρχεται στη Δημοτική Επιτροπή, υπογεγραμμένη από τον επίσης εκπεσόντα Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γρ. Ίσσαρη, εισήγηση για την αποκομιδή των κηπαίων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης 500.000 ευρώ, με πρόσκληση σε 8 εργολάβους. Αιτία τόσο η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού (σ.σ. που πάντως φαίνεται πως συνεχίζεται πλέον κανονικά, αλλά δεν αναμένεται να τελεσφορήσει πριν περάσουν 6 μήνες!), όσο και οι φωτιές τον περασμένο Ιούνιο και Αύγουστο, που δημιούργησαν τεράστιες ανάγκες για την υλοτομία καμένων και βλάστησης, αλλά και για την απομάκρυνσή τους, σε όλο το εύρος της πόλης. Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης αυτών των αναγκών, ο Δήμος επιχορηγήθηκε με 50.000 για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και με άλλες 650.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τη φωτιά του Αυγούστου, ενώ εξακολουθεί να παραμένει σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης, για όλο το Δήμο, και έκτακτης ανάγκης για τις 4 Κοινότητες (Αγ. Στεφάνου, Ροδόπολης, Σταμάτας και Διονύσου) που βίωσαν την καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί εδώ πως για την ίδια υπηρεσία, της αποκομιδής κηπαίων, έχει ήδη προηγηθεί μια ακόμη ανάθεση, τον Απρίλιο, ύψους 424.000 ευρώ, για την οποία η Δήμαρχος διαβεβαίωνε πως θα ήταν αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες της πόλης μέχρι τον Οκτώβριο.»Πριν αλέκτορα λαλήσαι» τρεις μήνες αργότερα, τον Ιούλιο, η εισήγηση για νέα ανάθεση, ύψους 400.000 ευρώ, απορρίφθηκε, με τη Δήμαρχο να δίνει τότε τη μοναδική θετική ψήφο, όπως είχε καταγράψει η Οδός Διονύσου.

*Ελλείψει άλλου κατάλληλου κτηρίου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Κρυονερίου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ν. Κοκκαλάς προτείνει την παράταση μίσθωσης του ίδιου χώρου για ένα χρόνο, με το ίδιο μηνιαίο μίσθωμα των 618 ευρώ. Ο χώρος μισθώνεται από την προκαλλικρατική Κοινότητα Κρυονερίου και εν συνεχεία από το Δήμο Διονύσου, συνεχώς από το 2007, ενώ παρά τις προσπάθειες για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης, στην περιοχή δεν εντοπίζονται άλλοι ελεύθεροι χώροι που να καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

*Παράταση 6 μηνών, δηλαδή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2025, ζητεί ο εργολάβος για την ολοκλήρωση των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής και συντήρησης στα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου στις Κοινότητες Άνοιξης, Δροσιάς, Αγ. Στεφάνου και Διονύσου, όπου περιλαμβάνονται επίσης εργασίες και στο στίβο, με στόχο την έκδοση άδειας λειτουργίας τους, και είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το 2021, κι αυτό από την απελθούσα Διοίκηση, με τελικό προϋπολογισμό 771.000 ευρώ. Στα τρία από τα παραπάνω γήπεδα οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ η παράταση ζητείται επειδή στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου προέκυψαν επιπλέον εργασίες, οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική μελέτη.

*Το συνολικό ποσόν των 100.000 ευρώ θα δοθεί ως επιχορήγηση δράσεων σε 20 αθλητικούς φορείς- Συλλόγους και Σωματεία- της πόλης που ανταποκρινόμενα σε σχετική πρόσκληση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Β. Βιθυνού υπέβαλαν σχετικό αίτημα, προσδιορίζοντας αναλυτικά συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις, που θα καλυφθούν από την επιχορήγηση.

*Για ακόμη ένα έργο που κληροδοτήθηκε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή ζητείται παράταση στην προθεσμία ολοκλήρωσής του από τον εργολάβο. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για τις ασφαλτοστρώσεις οδών του Δήμου, στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου”, που εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το 2022, με τελικό προϋπολογισμό 1.424.000 ευρώ. Η εν λόγω παράταση ζητείται μέχρι τις 20 Νοεμβρίου του 2024, ενώ το έργο αφορά κατά βάση σε δρόμους της Κοινότητας Διονύσου. Σημειώνεται πως οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης δεν σταματούν εδώ:  Σε εκκρεμότητα από τον Αύγουστο του 2023 βρίσκεται η υλοποίηση του σχετικού έργου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και το έργο από Ίδιους Πόρους μέσω συμφωνίας- πλαίσιο. Από την τελευταία αυτή έχουν υλοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις δαπάνης 3 εκατομμυρίων περίπου και υπολείπονται άλλα δυο εκατομμύρια ευρώ.

*Επουσιώδεις τροποποιήσεις ζητούνται στο έργο της ανακατασκευής των Παιδικών Χαρών στα προαύλια 7 Νηπιαγωγείων της πόλης, έργο που ξεκίνησε το 2023 με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, ύψους 245.500 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, αφαιρούνται εργασίες και είδη εξοπλισμού που διαπιστώθηκε πως δεν απαιτούνται και προστίθεται η αντικατάσταση του δαπέδου ασφαλείας στο 2ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου. Το έργο στοχεύει στην ανακατασκευή των Παιδικών Χαρών, ώστε μετά το πέρας των εργασιών να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό καταλληλότητας από διαπιστευμένο φορέα του Δημοσίου.

*Μουσική βραδιά με τίτλο “Μέρα αγάπης” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης του Δήμου προγραμματίζεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τρεις μουσικοί, ενώ στη διάρκειά της θα πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και ρούχα) για την ενίσχυση του Παντοπωλείου και της Ιματιοθήκης.

*Στη συναυλία του Γ. Θεοφάνους στο Ηρώδειο, με τίτλο “35 Σ’αγαπώ”, αφιέρωμα στα 35 χρόνια παρουσίας του στιχουργού και συνθέτη στο ελληνικό τραγούδι, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν οι τρεις Χορωδίες του Δήμου, συνολικά 80 άτομα- έφηβοι, νέοι και ενήλικες-, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Η δαπάνη της μεταφοράς των χορωδών στο Ηρώδειο θα καλυφθεί από τις ετήσιες συμβάσεις του Δήμου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως, μετά από την έκπτωση του Αντιδημάρχου Γ. Κομνηνάκη, τη σχετική εισήγηση με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου, υπογράφει η Δήμαρχος Κ. Μαϊχόσογλου.

Την υπογραφή του κ. Κομνηνάκη, αντιθέτως, φέρει εισήγηση με ημερομηνία 31/7 σχετικά με τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης για δυο χρόνια 150.000 ευρώ. Και ενώ στην εισήγηση γίνεται λόγος και για τη στείρωσή τους, κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά στην τεχνική έκθεση, που μιλάει για φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς (περισυλλογή- μεταφορά- επανένταξη), περισυλλογή των αδέσποτων που λόγω συμπεριφοράς χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης και υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων.

*Ακόμη μια παράταση, αυτή τη φορά για τον τεχνικό σύμβουλο στο έργο της αποχέτευσης των 5 Κοινοτήτων του Δήμου που έχει περάσει από 40 κύματα από τον Αύγουστο του 2014 όταν και δημοπρατήθηκε, έρχεται προς συζήτηση στη Δημοτική Επιτροπή. Εν προκειμένω ο τεχνικός σύμβουλος του έργου ζητεί την παράταση της προθεσμίας μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2025, αίτημα για το οποίο ο φορέας χρηματοδότησης (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) έχει εκφράσει σύμφωνη γνώμη.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Σύσταση Πάγιας προκαταβολής για τους Διευθυντές/τριες ή τους/τις εκτελούντες/ούσες χρέη διευθυντών/ντριών ή τους/τις αναπληρωτές/τριες αυτών των σχολικών μονάδων του Δήμου Διονύσου (Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Αρ. Πρωτ. 25794/05-09–24)

ΘΕΜΑ 2ο: Άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού ανά σχολική μονάδα για την κατάθεση του ποσού της πάγιας προκαταβολής σύμφωνα με την απόφαση ΥΠ.ΕΣ 4511/31.05.2024 (ΦΕΚ 3409/13.06.2024 τεύχος Β’) (Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Αρ. Πρωτ. 25795/05-09-24)

ΘΕΜΑ 3ο: Υποβολή αιτήματος τροποποίησης φυσικού αντικειμένου του υποέργου 2 με τίτλο: “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ” του έργου “ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ” (Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών Αριθμ. Πρωτ. 25659/04-09-2024)

ΘΕΜΑ 4ο: Κατακύρωση της σύμβασης του έργου “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ”, προϋπολογισμού 5.564.586,8€ (πλέον ΦΠΑ 24%) (Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών Αριθμ. Πρωτ. 25656/04-09-24)

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών ΚΑΠ, επιδοτήσεων, δωρεών προς τους ΟΤΑ, καθώς και αποφάσεων ένταξης πράξεών τους σε αναπτυξιακά προγράμματα (Δνση Οικονομικών Αρ. Πρωτ. 25581/03-09-24)

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών ΚΑΠ, επιδοτήσεων, δωρεών προς τους ΟΤΑ, καθώς και αποφάσεων ένταξης πράξεών τους σε αναπτυξιακά προγράμματα (Δνση Οικονομικών Αρ. Πρωτ. 26934/17-09-24)

ΘΕΜΑ 7ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/206 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ/ 43 Ν. 4605/2019) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 11.8.2024 ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Δ/νση Περιβάλλοντος Αρ. Πρωτ. 25726/4-9-2024)

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης παράτασης μίσθωσης στέγασης ΚΑΠΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ (Πρώην ΝΠΔΔ ΕΣΤΙΑ Αρ. Πρωτ. 25742/04-09-2024)

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ” (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Αριθμ. Πρωτ. 25753/04-09-24)

ΘΕΜΑ 10ο: Εξειδίκευση πίστωσης για την παροχή χρηματικής επιχορήγησης δράσεων έτους 2024 σε Αθλητικούς Συλλόγους- Σωματεία με έδρα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Διονύσου (Τμ. Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Αρ. Πρωτ. Ορθή επαν. 25765/20-09-24)

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ” (Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών Αριθμ. Πρωτ. 25755/04-09-24)

ΘΕΜΑ 12ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων, στον “S.A.” (Δ/νση Εσόδων και Περιουσίας Αρ. Πρωτ. 26121/9-9–24)

ΘΕΜΑ 13ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέτων, στην Κ.Γ. & ΣΙΑ ΟΕ (Δ/νση Εσόδων και Περιουσίας Αρ. Πρωτ. 26120/9-9–24)

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση Πρακτικού Νο 1 και απόρριψη προσφοράς οικονομικού φορέα στον διαγωνισμό “Παροχή Υπηρεσίας Επιθεώρησης και Επισκευής- Συντήρησης Πιστοποιημένων Παιδικών Χαρών Δήμου Διονύσου”, συνολικού προϋπολογισμού 148.800,00€ , όπως διακηρύχθηκε με την 2091/19507/28-6-2024 Απόφαση Δημάρχου (Τμ. Προμηθειών Αρ. Πρωτ. 26061/09-09-2024)

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής περί χρονικής παράτασης – τροποποίησης της σύμβασης με αριθμό πρωτοκόλλου 46655/29-12-2023 που αφορά την “Προμήθεια Μηχανήματος Έργου μετά Παρελκομένων” (Τμ. Προμηθειών Αρ. Πρωτ. 26276/10-09-2024)

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών που από τη φύση τους απαιτείται τεχνική γνώση που αφορά στη σύμβαση “Προμήθεια Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών των Νηπιαγωγείων του Δήμου Διονύσου- Πράσινο Ταμείο” συνολικού ποσού 245.496,44€ (Τμ. Προμηθειών Αρ. Πρωτ. 26448/12-09-2024)

ΘΕΜΑ 17ο: Εξειδίκευση δαπάνης για την εκδήλωση “Μέρα αγάπης” προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Τμ. Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Αρ. Πρωτ. Ορθή επαν. 26170/09-09-24)

ΘΕΜΑ 18ο: Εξειδίκευση δαπάνης για τη συμμετοχή της Παιδικής- Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου και της Μικτής Χορωδίας Μουσικής Σχολής στη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους “35 Σ’ αγαπώ” στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Τμ. Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Αρ. Πρωτ. Ορθή επαν. 25610/13-09-24)

ΘΕΜΑ 19ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Τμ. Τοπικής Οικ. Ανάπτυξης & Αδειοδοτήσεων Αρ. Πρωτ. 22824/2-8-2024)

ΘΕΜΑ 20ό: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης για αγορά γραμματοσήμων (Τμ. Λογιστηρίου Αρ. Πρωτ. 26456/12-9-2024)

ΘΕΜΑ 21ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της υπαλλήλου του Δήμου Παναγιωτάς Χανιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (Τμ. Λογιστηρίου Αρ. Πρωτ. 26186/10-9-2024)

ΘΕΜΑ 22ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του υπαλλήλου του Δήμου Μανώλη Δευτεραίου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (Τμ. Λογιστηρίου Αρ. Πρωτ. 26187/10-9-2024)

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας της σύμβασης “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ” (Χρηματοδότηση από το ΕΠΕΡΑΑ ΕΝΑΡΙΘΜΟΣ 2016ΣΕ27510061 της ΣΑΕ 2751) (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Αρ. Πρωτ. 26876/17-9-2024)

ΘΕΜΑ 24ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως απολογισμού εσόδων- εξόδων ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 (Ταμειακή Υπηρεσία Αρ. Πρωτ. 27011/17-9-2024)

ΘΕΜΑ 25ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου (Τμ Κοινωνικής Υπηρεσίας, Παιδείας και Πολιτισμού Αρ. Πρωτ. 25374/02-09-2024)