logo


Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε πριν από λίγη ώρα στην Οδό Διονύσου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, δημοτικός σύμβουλος Τ. Παντέλογλου. Σύμφωνα με τον κ. Παντέλογλου, “επειδή υπήρξε ολιγωρία από την πλευρά του ΟΣΕ και της Διοίκησης της Hellenic Train και δεν έκοψαν τα καμένα δέντρα στις Αφίδνες μετά  από τα δυο ατυχήματα, όπου ξερά δέντρα έπεσαν πάνω στα τρένα, και από την κατακραυγή του κόσμου, η Διοίκηση του ΟΣΕ έδωσε εντολή να κοπούν όλα τα δέντρα, και τα χλωρά, από το δασάκι στις γραμμές του τρένου στον Άγ. Στέφανο. Αποτέλεσμα να έχουν κόψει μέχρι στιγμής 10 ολόφρεσκα κυπαρίσσια που εδώ και 50 χρόνια δεν έχουν αποτελέσει ποτέ κίνδυνο για τη λειτουργία των τρένων”.

Με παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος, αφού ειδοποίησε τη Δήμαρχο Διονύσου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, μπήκε μπροστά και σταμάτησε το έγκλημα.

Παράλληλα η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους πολίτες αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί  σε κινητοποίηση μπροστά από τη ΘΑΛΠΗ στον Άγ. Στέφανο για να σταματήσει το έγκλημα αυτό.

  

“Ό,τι άφησε η φωτιά, θα το κόψουν οι εργολάβοι. Αυτό είναι το μέλλον των δασών του τόπου μας”, προσθέτει ο κ. Παντέλογλου.