logo


Αύξηση 23% παρουσίασε η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  στη χθεσινή (6/10) πρώτη αναμέτρηση για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος, που δίνουν ραντεβού την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, για να επιλέξουν ανάμεσα στον Ν. Ανδρουλάκη και τον Χ. Δούκα. Σχετικό είναι και το μήνυμα της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η Μεγάλη Δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και αυτό το απέδειξαν περίτρανα οι περισσότεροι από τους 300.000 ψηφοφόρους που προσήλθαν εχθές στις κάλπες σε όλη την Επικράτεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους Προέδρους για την ορμή, τη δυναμική και τον ενωτικό αγώνα που έδωσαν μαζί με την κοινωνία και φτάσαμε σήμερα εδώ! Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο που πλημμύρισε τα εκλογικά κέντρα και διψάει για ένα ισχυρό και κυβερνών ΠΑΣΟΚ, μια καθαρή και δυνατή φωνή στη Βουλή και τη χώρα!

Στο Δήμο Διονύσου ψήφισαν 1208 φίλοι και μέλη του κινήματος (αύξηση της τάξεως του 23%) και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τα δύο εκλογικά κέντρα που είχαν στηθεί στον Άγιο Στέφανο είναι τα παρακάτω:

 Ανδρουλάκης: 185

 Γερουλάνος: 287

 Γιαννακοπούλου: 18

 Διαμαντοπούλου: 423

 Δούκας: 213

 Κατρίνης: 74

Ο αγώνας συνεχίζεται και την άλλη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου στο Β’ γύρο προκρίθηκαν οι Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 29,64% και Χάρης Δούκας με ποσοστό 21,41%.

Ως Σ.Ε. της Τ.Ο. Διονύσου τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό της παράταξης.

 Οι εκλογές θα διεξαχθούν ξανά στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1) από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον Α’ γύρο.

Σας περιμένουμε για μια ακόμα μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, για το ΠΑΣΟΚ του αύριο, για το κίνημα του μέλλοντος που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η κοινωνία και η χώρα!  

Ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής

της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου

Σπύρος Δ. Αρνής