logo


Μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης οργανώνει ο Δήμος Διονύσου αύριο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα την πλαισιώνουν μουσικά η Κ. Τριανταφυλλίδου στο πιάνο και το τραγούδι, ο Β. Ραϋμόνδης στο μπουζούκι και και το τραγούδι και ο Θ. Μακρής στην κιθάρα, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και είδη ρουχισμού) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Σχετική είναι και η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ν. Κοκκαλά στο Facebook:

ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 στις 19:30

Η Κατερίνα, ο Βίκτωρας και ο Θοδωρής θα φροντίσουν να περάσουμε όμορφα, όπως πάντοτε βέβαια, σε μια ημέρα Αγάπης για τον συνάνθρωπο και τον συμπολίτη μας.

Σε μια δύσκολη και πολλές φορές απάνθρωπη εποχή, επιλέγουμε να είμαστε άνθρωποι και να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία με αλληλεγγύη και συνεισφορά.

Αντί για οποιοδήποτε τίμημα ή εισιτήριο, το Σάββατο φέρνουμε ρούχα που μπορούν να είναι χρήσιμα σε μια άλλη οικογένειά ή τρόφιμα που αντέχουν στον χρόνο, για να δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Γιατί επιλέγουμε πρώτα τον άνθρωπο.