logo


Για μόλις 5 θέματα, διαδικαστικού κυρίως χαρακτήρα, θα συνεδριάσει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 6.30 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου. Εντωμεταξύ, και παρά τις εξαγγελίες για την πραγματοποίηση, στις αρχές της εβδομάδας, έκτακτης συνεδρίασης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα σενάρια του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, που παρουσιάστηκαν δημοσίως την περασμένη Παρασκευή (18/10), καμιά σχετική ανακοίνωση ή πρόσκληση δεν έχει μέχρι στιγμής εμφανιστεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. Θα πρέπει εδώ να ληφθεί υπόψη και το γεγονός πως περιθώριο ανάρτησης σχολίων, άρα και της θέσης του Δήμου, έχει δοθεί μέχρι την προσεχή Τετάρτη 23 Οκτωβρίου (σ.σ. πέντε ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα δημόσιας παρουσίασης των σεναρίων του ΤΠΣ). Συνεπώς, είναι επείγουσα ανάγκη η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω θέμα, στην οποία, σημειωτέον, προσκλήθηκαν την Παρασκευή και οι δημότες – και τότε καλό θα ήταν να παρίσταται και ο Β. Χριστόπουλος, εκπρόσωπος του Δήμου στην τριμελή επιτροπή παρακολούθησης του ΤΠΣ, ή υπηρεσιακός παράγοντας από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, ώστε να δώσει διευκρινίσεις ή να εξηγήσει όσα οι πολίτες εδώ και δυο ημέρες αδυνατούν να καταλάβουν, όταν διατρέχουν τις σχετικές αναρτήσεις στην πλατφόρμα του ΥΠΕΣ.

Εκτός απροόπτου, η Ημερήσια Διάταξη για τη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης, έχει ως εξής:

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1: Έγκριση εισόδου- εξόδου οχημάτων επί ανώνυμης οδού κάθετης στην παράπλευρη οδό της Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στη Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου για την εγκατάσταση της εταιρείας “ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ε.Π.Ε.” (Αρ. Πρωτ. 28989/07-10-2024)

ΘΕΜΑ 2: Έγκριση εισόδου- εξόδου οχημάτων επί της οδού Κολοκοτρώνη της Δ.Κ. Κρυονερίου για την εγκατάσταση της εταιρείας “ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ Α.Ε.” (Αρ. Πρωτ. 28991/07-10-2024)

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 3: Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με το όνομα “Δημοτικός Οίκος Ευγηρίας ΘΕΟΔΩΡΟΣ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ” (Αρ. Πρωτ. 30658/18-10-2024)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΘΕΜΑ 4: Έγκριση απόφασης 17-24 Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Στεφάνου- Συζήτηση και λήψη απόφασης περί ονομασίας της οδού Μακρυγιάννη στην Κοινότητα Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου (υπ’αριθ. 17/24 Απόφαση Τ.Σ. Αγ. Στεφάνου)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΘΕΜΑ 5: Έγκριση απόφασης 16-24 Τοπικού Συμβουλίου Διονύσου- Συζήτηση και λήψη απόφασης για “Αιτήσεις για παράταση ταφής” (Ορθή Επανάληψη υπ’ αριθ.16/24 Απόφαση Τ.Σ. Διονύσου)